Toch vakantie in eigen land

De wereld is weer zo goed als open. Toch blijft het voor velen een stressvolle tijd zelfs als je niet direct in een crisissituatie zit. Dan is het belangrijk om wel genoeg ruimte en rust te nemen. Tijd dus voor een vakantie waarin even niks hoeft behalve genieten. We hebben de afgelopen jaren wel geleerd dat we daarvoor niet heel ver weg hoeven te gaan. Een vakantie kan ook prima in eigen land. In deze blog vertel ik je over de voordelen. Lees je mee?

Geen gedoe met geregel

Het mooie aan op vakantie gaan in eigen land is dat je niet zo heel veel hoeft te regelen. Geen gedoe met vliegtickets of visums en je hoeft zelfs de basis van een nieuwe taal niet te leren. Het kan bijna niet makkelijker. Daarnaast weet je precies waar je aan toe bent als je bij het hotel of de camping aan komt, en kan je snel vragen stellen wanneer je die hebt. Ook geen gedoe met andere culturen en gewoontes. Even zo simpel mogelijk, dat is een vakantie in eigen land.

Snel ter plaatse

Het mooie is ook dat je, waar je in het land ook moet zijn, snel op de plaats van bestemming bent. En toch heb je allerlei verschillende vervoersmiddelen tot je beschikking! Je kan gaan voor de trein of de auto maar ook voor een actieve vakantie met een Cortina elektrische fiets. Zo zie je nog eens iets van ons mooie landje.

De parels van Holland

We denken al snel, ondanks dat het tegendeel ons dagelijks in het gewone leven bewezen wordt, dat er hier niks te beleven is. Maar dat is niet waar. We hebben een rijke geschiedenis en cultuur en ook qua natuurparken is hier altijd wat te zien, te doen en te beleven. Om nog maar te zwijgen over het entertainment aan pretparken en dergelijken. Je kan een vakantie compleet vullen met interessante activiteiten, maar dan zou je nog niet alles gedaan hebben. En je wilt natuurlijk ook uitrusten.

Wat zoek je op

Pak de Gazelle e bike en kijk wat ons kleine landje allemaal te bieden heeft. Gaan jullie liever voor de culturele stad en zoeken jullie de musea op in de grote steden of zoek je juist de rust en besluit je de bossen van de veluwe te gaan verkennen. Zo maak je de vakantie in eigen land divers en wordt het er eentje om nooit te vergeten.

Geef een reactie